laptophasználat

Laptophasználat közben az új készülékből használt laptop lesz. De extrém esetben ócskavas is lehet belőle. Ahogy egy szerviz munkatársa fogalmazott: az a legdrágább kávé, amit beleöntöttél a laptopodba. Ő csak tudja. De te mit tegyél, ha ilyen baleset ér? Számos budapesti szervizben kaphatsz ingyenes tanácsokat. Egyikük honlapján ezt olvastuk:

Mit tegyek, ha leöntöttem a laptopomat?

Laptop javítás szerviz
Kávé ömlött a laptop billentyűzetére. Mit tegyek?

A laptop használat közben számtalan baleset történhet, Gyakran előfordul, hogy leesik a hordozható számítógép. és az sem ritka, hogy beöntöd valamilyen folyadékkal. A laptop és a folyadék találkozása során a laptop mindenképpen vesztesen kerül ki, sürgősen azonnal orvosolni kell a problémát.

Ha megremegett a kezed, vagy rossz helyen tároltad a poharadat, érdemes gyorssegélyben részesíteni a gépet. Ne felejtsd el, hogy a célszerű azonnal szervizbe vinni a gépet, ha bármilyen folyadék ömlik rá vagy bele, mégis van néhány dolog, amit te magad is megtehetsz.

Életbevágó a gyorsaság: azonnal cselekedj

Ne várj semmire, ne hidd azt, hogy a probléma megoldódik magától. Ha folyadék kerül a laptop billentyűzetére, azonnal kapcsold ki és vedd ki az akkumulátort. Fölösleges a korrekt kikapcsolással bajlódni, az elektronika épségének megóvása érdekében a legfontosabb, hogy a lehető legrövidebb időn belül áramtalanítsd a laptopot.

Ha kikapcsoltad a gépet, fordítsad billentyűzettel lefelé, hogy a folyadék távozhasson a résekből, tiszta szalvétával törölgesd le a nedves részeket.

A kiszáradt laptopot is el kell vinni a laptop szervizbe, különösen akkor, ha nem tiszta víz ömlött bele. Az alkatrészek tisztítása elkerülhetetlen, ezért a szervizben a szakemberek szétszerelik a laptop műanyag házát, és az elektronikát alaposan megtisztítják.

A laptop szárítását és tisztítását nem azért kell szakemberre bízni, mert ő szakszerűbben eltávolíthatja a vizet, hanem mert a folyadék hatására az elektronikus alkatrészek rozsdásodni, oxidálódni kezdenek, ezt a folyamatot meg kell állítani, a kondenzátorokat meg kell tisztítani.

Budapesten a Laptopszervizben szakszerűen és gyorsan kitisztítják a laptopodat, ha véletlenül ráöntesz valamit.

Laptop használati tanácsok mindenki számára, ha szükség lenne a gyors segélyre. Ha leöntöd a laptopot bármilyen folyadékkal, áramtalanítsd, és azonnal vidd el a laptop szervizbe Budapesten,hogy hozzáértő szakemberek vegyék gondjaikba a gépet. További érdekes és izgalmas témák olvasásra szánva: laptop szerviz budapest, javítás, folyadék, használat, laptop karbantartás.