Virágküldés karácsonyi, újévi csokrokkal, kompozíciókkal

karacsonyi viragküldésA karácsony a szeretet ünnepe, minden évben hónapokkal előtte készülnek rá az emberek. Sok apró dologból tevődik össze a karácsonyi hangulat, ilyen pl. a narancs, a fenyő tűlevelének illata, a finom sütemények és a dekorációk, melyben a virágküldésnek is szerepe lehet, mert egy jó virágküldő szolgálat kínálatában megtalálhatóak a különböző karácsonyi asztaldíszek, adventi koszorúk és különleges karácsonyi virágcsokrok is.

Ötletek karácsonyi újévi díszítéshez

A karácsonyi díszítés szépsége abban rejlik, hogy nem kell hozzá sok kellék, mert a legtöbb összetevője a természetből származik. A csokrok és lakás díszítésében is szerepet kapnak a különböző fenyőágak, a tapasztalt virágküldő szolgálat már december első hetében selyemfenyő ágakat köt a virágcsokrokba, megalapozva ezzel az ünnep hangulatát. A díszítéshez használjunk karácsonyi gömböket, ami lehetőleg műanyagból legyen, mert a z üveggömbök törékenyek és a kompozíciók-díszek mozgatása közben ezek eltörhetnek.

A karácsonyi díszítés kihagyhatatlan eleme a gyertya, ami melegséget hoz az otthonunkba. Felhasználhatjuk az asztaldíszeknél és az adventi koszorúknál is, viszont arra nagyon oda kell figyelnünk, hogy a gyertyák az égésük során ne érintkezhessenek gyúlékony anyagokkal, a gyertyák közvetlen közelébe ne rakjunk díszeket. A díszítéshez használhatunk még fahéjrudacskákat, szárított citrusféléket, tobozokat és terméseket.

Virágküldés ünnepi csokrokkal, különleges díszítéssel

A virágküldők télen is friss virággal szeretnék megörvendeztetni a szeretteiket, viszont arra ügyelni kell, hogy a sima hétköznapi csokrok nem fogják elhozni az ünnep hangulatát, ezért különböző extra díszítésekkel kínáljuk a virágcsokrokat.

  • A lucfenyő, vörös-fehér rózsa kompozíció, néhány karácsonyi gömbbel, egy klasszikus virágcsokor, ami elhozza az ünnepi hangulatot. Nem csak virágcsokorba, hanem kalaptartó dobozba is kérhető.
  • Ha vendégségbe megy, vihet magával egy mikulásvirágot ajándékba, aminek biztos örülni fog a házigazda.
  • Amennyiben szereti a különleges virágokat, akkor rendelje amarilliszt, ami ugyan csak egy klasszikus karácsonyi virág, piros és fehér színben is kapható.
  • A fehér liliomok selyemfenyővel és piros bogyókkal, fenyőtobozokkal díszítve tökéletes asztaldísz lesz az ünnepi asztalon.

A karácsony színe a piros és a fehér, tehát leginkább ezeket a színeket használják a virágküldő szolgálatok. Természetesen a díszítésben megjelenik az arany és az ezüst is. A tökéletes karácsonyi virágcsokorért keressen minket bizalommal!

Szólj hozzá!