Arvisura Gitáriskola Budapest

arvisura gitáriskola budapest
Gitártanár Budapesten, a Duna fölött

Budapest a zene városa is. Nem kell ahhoz a Zeneakadémia csodás épületébe ellátogatni, hogy muzsikaszó üsse meg a fülünket. A Belvárosban se szeri, se száma a professzionális utcazenészeknek. A Pannónia utca elején pedig nyaranta az Arvisura Gitáriskola nyitott ablakain szűrődik ki Makkai Sebestyén gitártanár tanítványainak virtuóz játéka.

Ennek a gitársulinak nem kezdők és nem gyerekek a tanulói, hanem nagyrészt képzett zenészek, akik magasabb szintre szeretnének jutni szakmájukban. Sebestyén jellemzően koncertmuzsikusokat képez. Hallgatói részben a vendéglátóiparban már nagy rutinra szert tett muzsikusok, részben háttérzenészek, stúdiómuzsikusok, akik jeles szólisták számára játszották fel lemezeikre a zenei alapokat.

Közülük sokan soha nem lépnek túl a jazzbárok vagy hangszigetelt stúdiók belső világán, ám vannak, akik önálló sikerre, koncertközönség előtti megmérettetésre vágynak. Nekik segít karrierjük elkezdésében a fiatal kora ellenére más sok mindent végigpróbált budapesti gitártanár, aki hosszú utat tett meg a tanításig.

Az Arvisura Gitáriskola alapítója utcai zenészként kezdte, előbb OKJ-képzettséget szerzett, majd az Akadémia Jazz Tanszakán Binder Károly és Babos Gyula tanítványa – és kedvence – volt.

Diplomakoncertjén, tanárait is meglepve, előbb reneszánsz muzsikát játszott lanton, majd hatalmas szenzációként az éppen Budapesten időző Al Dimeola társaságában adta elő saját szerzeményeit. Koncertje utolsó harmadában Stockhausen-témákra improvizált. Sajnos az eseményről nem készült hangfelvétel.

Amerikai előadókörútja bevételéből alapította a gitársulit. Specialitása, hogy bármikor megfordítja gitárját, így balkezes gitároktatást is vállal. Szitárom is jól játszik.

A húros hangszereken kívül a keleti filozófiának is nagy rajongója és a gitároktatás mellett a lényegtapintó bölcselmek rejtelmeibe, az igazszóló Arvisurák tanaiba is szívesen bevezeti tanítványait. Keleti egzisztencialista hírében áll.

A budapesti gitártanár alapította Arvisura Gitáriskola igen népszerű és szabadon látogatható Budapesten. A beiratkozottak számára tartott felnőtt gitároktatás közönséget, többnyire fiatal zeneiskolásokat is vonz. A Pannónia utcai tágas tanteremben egymást felváltva szól a jazz, a flemenco és az indiai klasszikus zene. Jó zenészeket termel ki a vendéglátóipar – de cél a saját koncert, az önálló fellépés.

Arvisura SEO Honlap- és Laptopszerviz

hp akku technika
HP akku – Számítástechnika – technológia

Google első helyre pozicionáló SEO-projektum indult ugyancsak a 13. kerületben 2020-ban: Laptop szerviz Budapest. Célzott téma és kulcsszavak: Dell akkumulátorok vásárlása, Asus laptop töltők javítása, cseréje. A munka során számos márkanév + alkatrésznév típusú kulcsszóval keresőmarketing szakember igyekszik a Google a keresőben első helyre hozni a megbízó webáruházát.

Lenovo notebook modellek, valamint más típusokvis szerepelnek az alapvetően Arvisura módszerű és HP laptop akku célú keresőoptimalizálási linképítő programjában. A találati eredmények máris javulnak a szervizműhely webáruházának honlapjait illetően.

Szólj hozzá!